Pvdw Sep:Ik vond het een leuke dag!

Op zaterdag 2 april 2022 mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd van Ter Leede tegen Ajax amateurs.
Aan het begin van de dag werd ik op gehaald door Nienke En Chantal.
Ik mocht in de kleedkamer van de spelers zijn en ik kreeg toen ook gelijk een Ter Leede vest van Dion voor de kou.
Daarna gaf ik iedereen een handje en mocht daarna meedoen met de warming-up.
Voordat De wedstrijd begon legde Dion mij uit wat ik allemaal moest doen voor de aftrap.
Toen de wedstrijd begon mocht ik in een klein vrachtwagentje rijden naar de midden stip van het veld.
Toen mocht ik de toss doen. Daarna mocht ik met de bal proberen te scoren bij de tegenstander en dat lukte.
Daarna ging ik met de reserve spelers in de dugout zitten.

Toen werd het 0-1 voor Ajax door een penalty. Daarna maakte wij 1-1 gelijk en toen kwam de rust.
In de rust mocht ik 10 penalty’s nemen en scoorde er 6. In de tweede helft kregen we een mooie kans die de keeper van Ajax goed tegenhield. Vlak voor het einde van de wedstrijd scoorde Melvin gelukkig toch nog de 2-1 voor Terleede.
Toen de wedstrijd afgelopen was mocht ik op de foto met de man of de match keeper Mark de Vries.

We gingen daarna naar de business club. Daar kreeg ik wat te drinken en mocht ik een gratis patatje halen.
Ik werd toen naar voren geroepen op een stoel en kreeg van Mark de Vries super veel leuke spullen in een mooie rugzak.
Ik kreeg de aanvoerdersband, een wesseling vrachtwagentje, Een voetbal, een muts, een sjaal, en nog veel meer.
Ik vond het een leuke dag en heb het naar mijn zin gehad. Ik wil graag nog een keer Nienke,Chantal en Dion bedanken voor de leuke dag.