Pvdw Tim:Het was super leuk om pupil van de week te zijn!!

Ik vond het heel leuk om te horen van mijn moeder dat ik pupil van de week was.
Vrijdagavond ben ik op tijd naar mijn bed gegaan, want ik wilde wel fit zijn natuurlijk.

Ik was al op tijd op de club. Nienke bracht mij naar de kleedkamer. Ik heb bij de spelers in de kleedkamer gezeten, met keiharde muziek. De spelers gingen zich omkleden en bananen, mandarijn of een broodje eten. Ze vroegen aan mij wat ik had gedaan met mijn wedstrijd en waar ik sta in het veld.

 

Ik ging met de wisselspelers overschieten tijdens de warming-up. Ik vond het wel cool om samen met de spelers van het eerste op het veld te staan. Noah was heel aardig voor mij.
Na de warming-up gingen we weer naar binnen. Ik ging naar de scheidsrechter om te wachten op de spelers. Mijn teamgenoten waren ballenjongens en zwaaiden met vlaggen. Ik mocht de bal van het standaard pakken en naast de scheidsrechter naar de middenstip lopen.

Ik mocht de aftrap nemen en scoren in het doel van de tegenpartij. Daarna mocht ik in de dug-out naast de reservespelers zitten. Dat vond ik ook echt leuk.

In de rust heb ik penalty’s genomen op de reservekeeper Daan. Ik heb er 7 gescoord.

In de tweede helft mocht ik weer in de dug-out. Ik vond dat Ter Leede goed speelde. Ik hoopte dat ze nog gingen scoren. Helaas eindigde de wedstrijd in 0-0. Ik vind het toch knap dat ze 1 punt hebben gepakt tegen de nummer 4.

Na de wedstrijd mocht ik op de foto met de man of the match Mounir Darazzi. Daarna gingen we kleedkamer in. De spelers gingen douchen en ben ik naar de bestuurskamer gegaan. Daar zaten mijn moeder, opa en oma.

 

Ik heb hele mooie kadootjes gekregen en een t-shirt met alle handtekeningen van de spelers. Die ga ik inlijsten en op mijn kamer ophangen. Ik vond het ook heel leuk dat mensen nog loten hebben gekocht voor onze club. Heel lief van hun.

Het was super leuk om pupil van de week te zijn. De komende wedstrijden ga ik Ter Leede weer langs de lijn aanmoedigen. Allemaal heel erg bedankt.

Groetjes,
Tim