PvdW Vrouwen1 Tess: het was echt een feestje!!!

img_4167Hoi, ik ben Tess en ik was afgelopen zaterdag Pupil van de Week bij Vrouwen1. Om 14.00 uur moest ik me melden in de hoofdbestuurskamer en daar kreeg ik in het bijzijn van mijn familie het shirt pupil van de week. Ik vond het allemaal erg spannend. Niet veel later werd ik naar de kleedkamer gebracht waar ik werd voorgesteld aan de spelersgroep. Na de interessante bespreking door de hoofdtrainer gingen we ons omkleden en met z’n allen het veld op voor de warming-up. Tijdens de oefeningen heb ik heel veel geleerd van de speelsters. Ik heb de hele warming-up intensief meegedaan, zo leuk vond ik het.

Hierna trokken we ons weer terug in de kleedkamer om ons klaar te maken voor de wedstrijd. Samen met de scheidsrechter liep ik het hoofdveld op en daar mocht ik ook de aftrap nemen. Ik speelde vanaf de middenstip de tegenpartij -Barendrecht- uit, rende snel naar de goal en Ter Leede kwam symbolisch met 1-0 voor, want ik scoorde, het doelpunt zat!!!

Ondanks dat het best wel koud was, werd ik extra warm aangekleed in de dug-out en vanaf hier kon ik de wedstrijd goed volgen. Ter Leede nam al snel een voorsprong en won uiteindelijk met 1-0. Direct na het einde van de tweede helft mocht ik penalty’s schieten, waarvan ik er 3 van de 5 wist te scoren! Dit was al een feestje voor me!!!

Van het hoofdveld liep ik met mijn ouders en mijn begeleiders Jolanda en Mutiah weer terug naar de hoofdbestuurskamer en ook daar was het feest. Ik kreeg wat lekkers te eten en te drinken en werd in het zonnetje gezet met een echte Ter Leede rugzak met daarin nog meer kadootjes. Verder ontving ik ook nog een diploma Pupil van de Week als herinnering aan deze super leuke dag. Maar voor mij was het allermooiste kado: een leren bal voorzien van alle handtekeningen van Vrouwen1.

Ik zal deze dag nooit vergeten, ontzettend bedankt!!

Tess

img_4186