Raca Group BV uit Hillegom trotse sponsor!

De Stichting Topvoetbal Ter Leede is blij met de samenwerking van onze nieuwe bordsponsor Raca Group BV uit Hillegom. In deze aparte tijden zijn we blij dat we elkaar kunnen helpen en dat Raca haar regionale betrokkenheid kan vergroten aldus Pieter van Ravenstein.

Het aanbod aan LED-armaturen is groot. Hoe maak je als installateur nu een goede en vooral duurzame keuze voor een project? Alleen afgaan op een kwaliteitscertificering is niet meer genoeg. De verlichting moet passen bij de doelstelling van het gebruik. Aan het woord is Pieter van Ravenstein, directeur van Raca, technisch groothandel in verlichting. “Wij begeleiden onze klanten daarom stap voor stap naar de juiste, kwalitatieve LED verlichting.”

Van noodverlichting tot verlichting, van accu’s tot laadapparatuur: Raca heeft het in huis. “We zijn gespecialiseerd in het leveren van complete verlichtingsoplossingen voor kantoor- en bedrijfsruimtes,” vervolgt van Ravenstein. “Dat varieert van noodverlichting armaturen, LED-panelen, spots, lichtlijnen, downlighters en meer. We realiseren ons dat het kiezen van de juiste verlichting een lastig proces kan zijn. Wij hebben de specialisatie en kennis in huis om installateurs daarin volledig te ondersteunen. Onze lichtadviseurs nemen desgewenst de installateur bij de hand om tot het juiste lichtplan te komen, passend bij de ruimte en doelstellingen. Dat wordt gewaardeerd.”

Hulplijn
Korte lijnen, persoonlijk contact en een grote eigen voorraad, het zijn bij Raca absoluut geen loze kreten. Van Ravenstein: “Geloof het of niet, maar met veel van onze klanten – installateurs – hebben we gewoon nog telefonisch contact. Ze schakelen ons in als hulplijn, maar vinden het ook prettig om bestellingen via de telefoon te plaatsen. Geen probleem voor ons.”

Trotse sponsor
Graag willen wij met ons bedrijf onze regionale betrokkenheid vergroten. Dan doen wij de komende periode op verschillende manieren. De sponsoring van Ter Leede is daar een van. We zien overeenkomsten met de voetbalclub Ter Leede met ons bedrijf, op het gebied van organisatie, toegankelijkheid en professionaliteit. We zijn trots om daar nu onderdeel van uit te maken.

Contact gegevens
Raca Group B.V.
Arnoudstraat 22
2182 DZ Hillegom
0252-22 70 70
www.raca.nl  – info@raca.nl