Scotch Whisky International tekent sponsorcontract

Samenwerking tussen Scotch Whisky International en Ter Leede

”Ik drink geen druppel maar het rendement is zo lekker”

De schaarste van oude Schotse Single Malt Whisky biedt kansen voor beleggers. Dit wil Scotch Whisky International (SWI) onder de aandacht brengen in Nederland. Afgelopen vrijdag, 13 november 2015, werd een mooie Sponsorovereenkomst getekend tussen Ter Leede en Scotch Whisky International.

Scotch Whisky International faciliteert beleggingen in hoogwaardige vaten en zeldzame flessen Schotse Single Malt Whisky. Voor het beleggingsproduct heeft SWI in 2014 een vergunning ontvangen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Na eerdere positieve ervaringen met een amateurvoetbalclub is opnieuw gekozen voor een partnerschap met een voetbal vereniging.

Het beleggen in whisky is bijzonder, het is een natuurproduct dat eeuwenlang houdbaar is en te maken heeft met een toenemende schaarste. De distilleerderijen hebben 20 jaar geleden de toenemende vraag van nu niet kunnen voorzien en dit zorgt voor een tekort aan Schotse Single Malts. De meeste flessen zijn gemiddeld drie jaar nadat ze zijn uitgebracht zelden nog op de markt te vinden. Op dat moment verandert de whisky van een consumptieproduct in een ”collectors item”. De waardestijging begint en de whisky kan een interessant financieel beleggingsproduct worden.

Whisky kent een ongekend groot smakenspectrum dat wel twee keer zo groot is als alle rode en witte wijnen op de wereld bij elkaar. Maar Scotch Whisky International verkoopt een andere smaak ; de smaak van rendement. U hoeft geen whisky kenner te zijn om aantrekkelijke rendementen te behalen. Investeren in whisky is bedoeld voor mensen die affiniteit hebben met het product en het geïnvesteerde bedrag de eerste vijf jaar niet nodig hebben. SWI adviseert om maximaal 10% van uw totaal belegd vermogen te investeren in whisky. De minimale inleg bedraagt € 25.000.

Kijk voor meer informatie op www.scotchwhiskyinternational.nl www.worldwhiskyindex.com en www.terleede.nl

P1090539

Na de ondertekening wordt er geproost op de nieuwe samenwerking!