Shaquille Prijor maakt de overstap naar Ter Leede!

Met veel plezier maken wij bekend dat Shaquille Prijor, (25jr) wonend in Amsterdam en het afgelopen jaar spelend voor OFC, wordt toegevoegd aan de selectie voor het komende seizoen. Hij is een speler met veel creativiteit en is zeer doelgericht. Wij hopen dat hij met veel verrassende acties menig voetbal hart zal laten kloppen. In de gesprekken die wij met hem hebben gehad is gebleken dat hij naast een “voetbal dier” met een winnaars mentaliteit ook een sociaal mens is. Daarom denken wij dat hij prima past bij onze mooie club.

Wij wensen hem veel succes in het bereiken van zijn doelstellingen!

 

 

 

 

Eerder heeft Thijs Haarman ons te kennen gegeven te stoppen bij TL. Wij bedanken hem voor zijn inzet en wensen hem veel succes toe in zijn verdere carrière

Selectie compleet: Met het vastleggen van Shaquille is de selectie voor het komende seizoen compleet en verwachten wij dat we prima mee kunnen in de derde divisie. Met de juiste instelling “één voor allen en allen voor één” hopen wij dat we eindelijk weer een mooi compleet seizoen tegemoet gaan.

Voorwaarts Ter Leede!


Blijven:

Steef Roodakkers (hoofdtrainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Ger Oudshoorn (hersteltrainer/verzorger), Riny Blankespoor (trainer O23), Jan-Dirk Scheepers (assistent trainer O23), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim, Daan Prins, Daan Walraven, Luc de Kruijs, Benjamin van Aken, Danny Zwaan, Mounir Darrazi, Mike van den Steenhoven, Noah Marti, Gijs Beekwilder, Joey van den Berg, Luca Schut, Martijn Wooter, Onno Loeliger, Tomas de Louw, Lars Sanberg, Sami Mouchih, Zakaria Zirar, Yassin Kaabouni, Mats Alkemade, Steven Wajer, Mike Bekooij, Joël van der Graaf en Björn Beuling.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk), Melvin van Stijn (SJC), Julian Autar (Quick Boys), Tim Bloemendaal (Quick Boys), Bart van der Weijden (UVS), Rik van ‘t Wout (Alphense Boys O18) en Shaquille Prijor (OFC).

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam), Sohaib Echahbouni (VV Hoogland), Clé Vos de Mooij (WV-HEDW), Jordly Petronia (n.n.b.),  Lulinho Martins (n.n.b.) en Thijs Haarman (n.n.b.).