SPONSORNIEUWS: contractverlenging met Schildersbedrijf Jan de Prie!

Trouwe sponsor “Schildersbedrijf Jan de Prie” en Stichting Topvoetbal Ter Leede verlengen samenwerking!

Wij zijn trots u te kunnen melden dat de hechte relatie tussen Schildersbedrijf Jan de Prie uit Sassenheim en Stichting Topvoetbal Ter Leede opnieuw is bevestigd. Tijdens een gezellig samenzijn in onze businessclub werd op 18 februari jl. de handtekening gezet onder een 3-jarig sponsorcontract.

Schildersbedrijf Jan de Prie gaat voor kwaliteit en vakmanschap. Zij leveren u o.a. vakkundig binnen- en buitenschilderwerk. Uw huis is uw kostbaarste bezit en daar dient u zuinig op te zijn! Bij het zoeken naar een schilder met jarenlange ervaring, kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis.
Als erkend Betere Schilder weten wij als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet.

CONSUMENTENBOND: “Kiest u voor zekerheid, kies een erkend Betere Schilder!”

“Mooi dat we deze reeds succesvolle samenwerking continueren en enorm blij dat Schildersbedrijf Jan de Prie opnieuw het vertrouwen in ons heeft uitgesproken”.

www.jandeprie.nl

Jan de Prie jr. die in 2016 het bedrijf van zijn vader heeft overgenomen en namens Stichting Topvoetbal Ter Leede: Jeroen van Oosterom en Ed van den Berg.