Technische staf vrouwenselectie verwelkomt Kim de Bruin

Wij verwelkomen Kim de Bruin als assistent-trainster bij de Vrouwenselectie van Ter Leede.
Op zoek naar een nieuwe uitdaging om haar ervaring als trainster te verrijken, nam Kim contact met ons op.
Na een kennismakingsgesprek met de technische commissie, hoofdtrainer en stafleden werd het enthousiasme aan beide kanten alleen maar groter.

Kim, welkom bij Ter Leede, wij wensen je heel veel plezier en ontwikkeling toe als trainster!

–  Technische commissie Ter Leede Vrouwen –

Uiteraard zoals jullie van ons gewend zijn, stelt Kim zichzelf ook even voor:

Mijn naam is Kim de Bruin, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Tijdens mijn CIOS-opleiding heb ik voetbaldiploma UEFA C YOUTH behaald. Binnen die periode heb ik bij de Alphense Boys diverse jongens- en meidenteams getraind en gecoacht. Sinds afgelopen seizoen geef ik training bij de KNVB JPN. Bij Ter Leede hoop ik mijn volgende stappen te zetten binnen mijn ontwikkeling van trainer/coach, met als doel het behalen van UEFA B YOUTH.

Ik kijk uit naar de samenwerking binnen de staf en met het team! Laten we er met elkaar een mooi en onvergetelijk seizoen van maken!

Tags: