Ter leede blijft ook tegen FC Lisse ongeslagen

TER LEEDE BLIJFT IN DE OEFENCAMPAGNE OOK TEGEN FC LISSE ONGESLAGEN

Winst werd het dit keer niet, maar wel een 3-3 gelijkspel, terwijl Ter Leede grotendeels leidde. Het scoorde al na elf minuten, Lisse kwam via een penalty langszij, maar de ploegen gingen met een 2-1 voorsprong voor Ter Leede rusten die direct na rust door een toegekende strafschop werd uitgebouwd tot 1-3, maar in de 65e en 67e minuut scoorde Lisse weer tegen en in de 3-3 stand kwam daarna geen verandering. Hoofdklasser Ter Leede toonde zich in deze aantrekkelijke vriendschappelijke derby gelijkwaardig aan Topklasser FC Lisse.

Ter Leede nam vanaf het beginsignaal het initiatief, al in de 6e minuut legde Selmo Kurbegovic op links goed terug op Jeffrey Bok, maar zijn schot kon keeper De Vries keren, drie minuten later kan Kurbegovic na een fout achterin alleen op de keeper afgaan, hij wil het te mooi doen en scoort niet, maar in de 11e minuut is het al raak: uit de assist van Kurbegovic scoort Bok de 0-1.

Na een corner op links in de 19e minuut keert Bogdan Constantin in de 20e minuut bekwaam een schot, maar als de scheidsrechter na de derde corner van Lisse duwen en trekken constateert en hij de bal op de stip legt, moet hij capituleren, Geraldino Antonio scoort in de 22e minuut de gelijkmaker.

Ter Leede neemt de draad weer op, Jochie Sebrechts bedient Vincent Ammerlaan, diens mooie kopbal kan De Vries pareren, maar een minuut later (de 32e) scoort Tony Schreurs de 1-2 en met die stand gaan de ploegen rusten.

Direct na rust wordt het 1-3. Selmo Kurbegovic wordt links in de zestien gevloerd en Ronnie Verplancke – die er voor Youssef in ingekomen – benut de penalty.

Trainer Henk Wisman , die eerder al Thierry van de Kooye heeft ingebracht, wisselt in de 63e minuut de weer prima spelende Ben van der Lans in voor Tomas Arroyo en Tom van der Vlugt voor Tony Schreurs. Twee minuten later neemt Rick Vermeulen de toegekende vrije trap en Bogdan heeft het nakijken, het staat 2-3 en twee minuten later, in de 67e minuut, wordt het 3-3 door Niels Buijs.

Hierna zijn beide ploegen niet echt gevaarlijk meer, het laatste kwartier lijken ze beide deze stand wel mooi te vinden en na twee minuten extra tijd fluit de scheidsrechter af.

Wederom een goed spelend Ter Leede. Trainer Wisman heeft een bredere selectie en als de groep compleet en fit is heeft hij heel wat te kiezen, maar enkele zekerheden tekenen zich toch al wel af.