Ter Leede JO9-1 start competitie goed gekleed

Sassenheim – Al jaren staat opa Hoekstra langs de velden van sportpark Ter Specke in Lisse. Maar sinds zijn kleinzoon Tijs debuteerde in Ter Leede JO9-1 is hij ook vaker in Sassenheim te vinden. Bij het districtskampioenschap van het NK Jeugdvoetbal (Voetbal Talenten Toernooi) stond hij het team gedurende het hele toernooi enthousiast langs de lijn aan te moedigen. Hij zag zijn kleinzoon de beslissende penalty nemen. Ter Leede kwalificeerde zich uiteindelijk voor het Nederlands kampioenschap jeugdteams.

Het team zal in de KNVB competitie uitkomen in de 1ste klasse. Om met een goed gevoel de competitie te starten werden de spelers afgelopen woensdag tijdens de training verrast op een heus Ter Leede kledingpakket. Het pakket bestond uit een fantastisch trainingspak in clubkleuren. Ook de coaches, Steven en Jimmy, zijn nu beter gekleed en duidelijk herkenbaar langs de lijn in hun nieuwe Ter Leede windjacks. Deze zijn natuurlijk onontbeerlijk tijdens de naderende herfstperiode.

De sportkleding is beschikbaar gesteld door Hoekstra & Hoekstra bouwbedrijf BV. Opa Hoekstra en zijn dochter Linda zijn zeer betrokken bij de sportieve prestaties van het onder 9 selectieteam. Spelers en coaches willen de sponsors dan ook hartelijk bedanken en beloven de trainingspakken met trots te dragen. De kinderen zaten de volgende dag natuurlijk al meteen met het gloednieuwe Ter Leede trainingspak in de schoolbanken.