Valken’68 JO11-1 – Ter Leede JO11-1 Eerste verlies voor Ter Leede

Man of the Match Mads

Voor de een na laatste competitiewedstrijd van Ter Leede JO11-1 moest er een beroep worden gedaan op Mads van de JO10. Het kleine broertje van Timo, Sam (JO9), hield de bank warm. Dit vanwege afwezigheid van de hele middenas. Steunpilaren Rein en Xavier debuteerden in de JO13. Dit team streed nog voor lijfsbehoud. Naast deze aderlating op het veld was ook nog eens de volledige technische staf afwezig. Korporaals Rogier en Hans probeerden dit gat professioneel op te vullen. Uit hun hoge hoed kwam een kerstboomopstelling.

De eerste kansjes in de wedstrijd waren voor Ter Leede. Maar in de 18de minuut was het toch de thuisploeg, Valken ‘68, dat de score opende. Ze hadden hiervoor ook al eens op de dwarslat geschoten. 4 minuten later de mogelijkheid voor Ter Leede om op gelijke hoogte te komen. De inzet van Kaya werd echter gestopt op de doellijn. De tegenstoot resulteerde via een verkeerde terugspeelbal van Timo in een 2-0 ruststand voor Valken ‘68.

Invaller en kleine broetje Sam

In de tweede helft trad Ter Leede aan in een meer aanvallende opstelling. Back Martijn bleef geblesseerd achter. Het kleine broertje had zijn debuut in de hoofdmacht JO11 met een doelpunt kunnen bekronen. Grote broer gaf de pass. Maar in plaats van de aansluitingstreffer gooiden de Valken de wedstrijd op slot, 3-0. Ter Leede bleef het proberen. Schoten van Mads en Kaya belandden op de dwarslat. Levi zette Milan vrij voor het doel. Maar weer hield de Valken goalie zijn doel schoon. In de laatste minuut verdween de inzet van Mads via binnenkant paal weer uit het doel. Eindstand 3-0.

Ook bij het tweede optreden van de korporaals weer geen overwinning. Zij werden via de groeps app dan ook meteen aan de kant geschoven. Man of the Match Mats en Sam. Beide spelers blonken uit door hun inzet.

Een hele trotse vader van grote en kleine broer.