Voorlopige teamindeling gereed!

Het is ieder jaar weer een hele lastig klus om de nieuwe teams voor het komend seizoen samen te stellen. Goed nieuws,  ook dit jaar is het weer gelukt. Dankzij alle inzet en inbreng van de coördinatoren en begeleiders zijn we tot de nieuwe voorlopige indeling gekomen.

Je vindt de nieuwe teamindeling in de bijgevoegde excel (Voorlopige-teamindeling-TerLeede-seizoen-2018-2019-v20180713). Per tabblad vind je per leeftijdscategorie de teamindeling. Per team zijn ook de begeleiders en trainers genoemd, welke op dit moment bij ons bekend zijn. Voor de teams die nog geen begeleider hebben wordt een dringend beroep gedaan op de ouders. Meld je s.v.p. aan bij de coördinator van de betreffende leeftijdsgroepering als je een team wilt begeleiden of trainen. We hebben als vereniging ondersteuning van de ouders hard nodig.

De KNVB richt steeds meer competities per leeftijd in. Komend seizoen wordt de leeftijdscategorie JO12 nieuw geïntroduceerd. Indelen van spelers/speelsters in teams per jaargang is soms wat lastiger. Je moet genoeg spelers hebben om een team te vormen.  Enkele spelers/speelsters zijn dan ook vervroegd naar een leeftijdscategorie hoger doorgeschoven om tot volwaardige teams te komen.  Bij de meisjes spelen we komend seizoen met 2 twee gezamenlijke teams met Teylingen.

Heb je vragen over de teamindeling, richt je dan tot de coordinator per groepering. Hieronder vind je de coordinatoren per leeftijdscategorie. Contactgegevens coördinatoren

Meisjes:              Jolanda Remmelzwaal

JO19/JO18:       Nikki Douglas

JO17/16:             Emiel de Vries

JO15/14:             Kees Rotteveel

JO13/12/11:       Willem Jan Moret

JO10/9/8:          Leon Beekmans

Wij wensen iedereen een goede zomervakantie en zien jullie graag in augustus terug voor het nieuwe voetbalseizoen

Frans Verschoor en Marcus Latten