Voorlopige teamindeling voor JO17-3/4 aangepast

Wij willen jullie langs deze weg informeren omtrent de laatste wijzigingen in de teamindeling (Voorlopige-teamindeling-TerLeede-seizoen-2018-2019-v20180713). Wijzigingen die voor jullie belangrijk zijn. We hebben de afgelopen weken veel gesproken, van gedachten gewisseld, voorstellen gedaan en reacties gekregen. We wilden eerst gaan voor een soort halve A3 aangevuld met 2e jaars B-junioren en dan nog 1 B-juniorenteam (met minimaal 18 spelers). Gezien de reacties bleek een A3 echter niet haalbaar, omdat een fiks aantal 1ste en 2de jaars A-junioren al direct door wilden naar de senioren, en daarnaast een aantal 2e jaars B-junioren juist niet vervroegd wilden worden doorgeschoven naar de A. Daarmee hielden we veel te weinig spelers over voor de A3 en moesten we dus op zoek naar een andere oplossing. We zijn nu in overleg met de senioren over de teams waar de jongens die door wilden naar toe kunnen. Dit ziet er goed uit. De verwachting is dat er plek is in de senioren 7 en 8. De volgende spelers zullen volgens deze nieuwe indeling vervroegd overgaan naar de senioren.

 • Chendo Cornet
 • Joeri van der Lans
 • Sam Lochtenberg
 • Thom Souman
 • Zuijderduijn, Bart
 • Mohammed Abdirab
 • Wisse Boelens

Nu gaan we voor de volgens ons enige resterende en haalbare optie en hopen dat iedereen zich hierin kan vinden en ook begrijpt dat het eigenlijk niet anders kan. We maken nu toch een B3 en een B4. Om dit mogelijk te maken vragen we de nieuwe 1e-jaars A-junioren om nog een jaar, als dispensatiespeler, in de B uit te komen.

Het gaat om de volgende spelers:

 • Roy Hoogervorst
 • Mats Beelen
 • Milan Platteel
 • Pascal Meniai
 • Omar Moalim Abdullahi
 • Leonardo Chan

 

Met deze jongens erbij komen we op totaal – voor zover nu bekend – 29 spelers voor deze 2 teams. Verder is de mogelijkheid natuurlijk aanwezig, dat er nog een paar aanmeldingen komen. Wij gaan er vanuit dat we hier 2 mooie teams van kunnen samenstellen. De precieze samenstelling, wie komt er in de B3, wie in de B4 gaan we begin van het seizoen bepalen. Hieronder de lijst van spelers:

JO17-3/4 Speler
1 Ammerlaan, Harvey
2 Batenburg, Mats
3 Berg, Joris van der
4 Bladel, Stan van
5 Bouckaert, Brett (K)
6 Enderle, Marijn
7 Gelsema, Daan
8 Mooy, Duco
9 Nieuwenhuis, Teun
10 Que, Fabian
11 Ridder, Daan de
12 Sabel, Jasper
13 Spaargaren, Thomas
14 Stam, Martijn
15 Stifano, Frank
16 Straathof, Lucas
17 Versluis, Lucas
18 Wieringen, Davy van
19 Beelen, Mats
20 Chan, Leonardo
21 Hoogervorst, Roy
22 Klarenbeek, Luke
23 Maat, Koen ter
24 Meniai, Pascal
25 Molenkamp, Lucas (K)
26 Omar Moalim Abdullahi, Mo Mohamed
27 Oudenalder, Jesse van den
28 Platteel, Milan
29 Twigt, Jeremy

 

Natuurlijk willen wij ook zorgen dat de trainingen geregeld zijn en dat er begeleiding is. Het aanbod van minimaal 1x per week trainen onder supervisie van trainers van Play2Improve blijft uiteraard staan. Dit geldt voor beide teams.  Dit betekent dat we nog voor 1 trainingsdag trainers zullen zoeken. Verder zoeken we nog voor beide teams begeleiders. Uiteindelijk willen we uiterlijk 20 augustus de teams, training en begeleiding helemaal rond hebben. Voor die tijd zullen we zeker nog contact met jullie opnemen om vragen te beantwoorden en met ons mee te denken over de invulling van alle rollen.

We kunnen ons voorstellen, dat deze mail bij jullie direct een reactie oproept. Toch het verzoek om een en ander even te laten bezinken. Zit je echt met een dringend probleem, kaart dit dan wel aan bij 1 van de coördinatoren, maar kan het wachten dan vragen wij je om je vragen vast te houden tot na de vakantieperiode. We hebben nog wat hordes te nemen, maar wij willen ervoor gaan en hopen dat jullie dat ook doen.

 

Voor dit moment wensen we iedereen een fijne vakantieperiode toe.

Frans Verschoor (Technisch Coördinator Jeugd)
Nikki Douglas (Coördinator JO19)
Emiel de Vries (Coördinator JO17)