Zaterdag 18 juli: “Seizoensafsluiting”

KANTINE: LAATSTE ZATERDAG VAN HET SEIZOEN

Aanstaande zaterdag gaat de kantine voor de derde keer op rij open, van 14:00 uur tot 18:00 uur. Afgelopen twee zaterdagen waren best succesvol. Een met slecht weer en een met mooi weer, we hebben dus binnen en buiten kunnen ervaren hoe leuk het kan zijn, ondanks de corona beperkingen.

Zaterdag gaat de kantine weer open en dat zal de laatste zaterdag van dit seizoen zijn. We gaan dan even heel kort dicht en over een week of twee gaan we weer open in het nieuwe seizoen, als onze selecties beginnen met hun oefenwedstrijden. Volg voor de juiste informatie de website.

Zaterdag gaan we open onder dezelfde spelregels en voorwaarden als de afgelopen twee weken. Aantal plaatsen is toch weer beperkt en we moeten de bezoekers zowel binnen als buiten onderbrengen, het wordt mooi weer, maar iedereen buiten past helaas niet. Reserveren dus.

Ook begint de heren selectie zaterdag al met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ze hebben een programma tot 16.00 uur. Best leuk om vanaf de zijlijn of het terras naar te kijken en de nieuwe aanwinsten te leren kennen. Wellicht komen een aantal van hen na hun training ook even naar de kantine/terras, zodat u ze persoonlijk even kunt spreken.

Het spelen van onderlinge wedstrijden en trainen kan ook weer, maar meldt dat even bij het wedstrijdsecretariaat.

TOT ZATERDAG!

Kees de Lange.