Zaterdag a.s.: Kantine in coronatijd

DE KANTINE TIJDENS WEDSTRIJDEN VAN HEREN 1

Na de ervaringen met de opening van de kantine in juli, gaan we nu de volgende stap maken: de kantine en het terras tijdens wedstrijden van Heren 1. De regels in de kantine en op het terras blijven hetzelfde als eerder in juli, namelijk zitten en 1,5 meter onderlinge afstand. Staan is dus niet toegestaan. Wat we nu niet meer gaan doen is tevoren reserveren. Dit is niet nodig op basis van het aantal mensen dat we kwijt kunnen. Nu kan/mag iedereen komen, maar VOL IS VOL en dit is echt ongelooflijk hard en vervelend!

Bezoekers van kantine/terras kunnen of mogen niet vanuit, via het terras, naar het veld lopen om daar de wedstrijd te gaan kijken. Als iemand dat wil moet hij of zijn buitenom via de hoofdingang van het veld lopen en daar de controle ondergaan. Ook kunnen supporters die rond het veld staan of op de tribune zitten, niet in de rust of na de wedstrijd even “gewoon” naar kantine of terras lopen. Dit moet buitenom via de voordeur van de kantine en dit kan een vervelend moment worden als de kantine vol blijkt te zijn. Dan moeten we helaas de toegang weigeren.

Hier nog even een link naar de eerder gemelde regels voor het bezoek aan de kantine, met dus het grote verschil dat we niet meer gaan reserveren.

Elders op de site komt informatie die geldt voor het bezoek van de wedstrijd van Heren 1 als supporter, dus rond het veld of op de tribune.

We vragen aan iedereen begrip voor deze hele vervelende maatregelen, maar we kunnen echt niet anders. Ook vragen we om aanwijzingen van stewards, bestuur en kantinecommissieleden op te volgen.

Kees de Lange, namens bestuur en kantinecommissie.