Zwak bekerweekend van de Ter Leede Jeugd

Een zwak Ter Leede JO19-1 heeft zich in knock-out fase van de beker laten verrassen door Hoofdklasser Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereniging (HVV). De Hagenaars kwamen vroeg in de wedstrijd al op voorsprong en verdedigde deze met de nodige Haagse bluf. De trainingsgenoten van de JO19 selectie bekeren wel verder. In de derby maakte Ter Leede JO19-2  gehakt van hun leeftijdgenoten uit Lisse door met 12-0 te winnen.

De manschappen van trainer Job de Ridder en assistent trainer Thomas Hartevelt van Ter Leede JO17-1 scharen zich na een 7-1 overwinning op Rooms-Katholieke Aloysius Voetbalvereniging (RKAVV) bij de laatste 20 bekerfinalisten van KNVB district West II. Ook zijn kleine broer Steven is een ronde verder in de beker met zijn team. Ter Leede JO10-1 schoof door een  sterke tweede helft de Ajax Sportman Combinatie uit Oegstgeest met een 5-12 uitslag aan de kant.

Ter Leede JO9-1 met trainers Andy Huis en Onno Loelinger plaatste zich op het allerlaatste moment op doelsaldo nog voor de knock-out fase van de beker. Maar in deze ronde werd er met een ander bijltje gehakt op sportpark Sportpark De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Van de thuis favoriet  Alphen JO9-1 werd geen spaan heel gelaten getuigen de 0-4 overwinning voor de Sassemers. Ook voor Ter Leede JO8-4 was er succes in de beker. Dit team bestaande uit vrienden en vriendinnetjes van de basisschool de Springplank won op een moeilijk bereikbaar sportpark Elsgeest met maar liefst 0-13. Voor Ter Leede JO17-4, JO15-3, JO10-3 eindigde het bekeravontuur op zaterdag 20 oktober.

Ter Leede JO8-4