Bericht van de voorzitter

Beste Ter Leede vrienden.

Ik heb even een weekje overgeslagen en heb me met het pinksterweekend met wat andere zaken beziggehouden. Nu weer mijn periodiek berichtje.

Afgelopen zaterdag werden ook wij opgeschrikt door het plotselinge overlijden van het jeugdlid van onze goede buren, Daan van Leeuwen. Hij is slechts 16 jaar geworden. Ik wens de ouders, zus, familie, vrienden en kennissen van Daan heel veel sterkte met dit onvoorstelbare verlies.

Dan even vooruitkijken. De sportkantines mogen vanaf 1 juli weer open. Dinsdag nemen we hierover in het bestuur de definitieve beslissing. Het idee nu is om op drie zaterdagen, vier, elf en achttien juli de kantine te openen. Dat zal dan waarschijnlijk alleen in de middag zijn. We zijn uiteraard gehouden aan alle maatregelen die ook voor de horeca gelden, dus reserveren, maximaal 30 mensen binnen, 1,5 meter onderlinge afstand, buiten op het terras onbeperkt aantal gasten, maar zowel binnen als buiten moet iedereen aan tafel zitten. Onze beperking zit dus in het aantal zitplaatsen dat we zowel binnen als buiten kunnen creëren. Binnenkort zal er over de opening van de kantine via de website nader worden gecommuniceerd.

Onze acties lopen nog steeds:

De respons is zeker niet slecht, maar ik hoop dat er komende dagen nog meer bijkomt. De bestelde kleding kan zaterdag 13 juni tussen 10.00 en 12.00 afgehaald worden bij het clubhuis. Corona proof dus niet naar binnen, maar buiten melden. We zorgen dat u de bestelling aangereikt krijgt.

Ook kunnen dan de bestellingen van de kantine-uitverkoop afgehaald worden. We zijn nog lang niet uitverkocht! Bestellingen kunnen nog steeds doorgegeven worden. Kijk hiervoor even op deze link: https://terleede.nl/kantine-uitverkooplijst/

In mijn vorige stukje heb ik er al iets over gezegd. Er komt een mooie nieuwe activiteit, De Ter Leede Kennisquiz! Een aantal spelers van ons zevende hebben dit initiatief genomen. De quiz zal gehouden worden op zaterdag 19 juni. Meer bijzonderheden over de quiz en de deelname op https://terleede.nl/ter-leede-kennisquiz-voor-iedereen/

Dit was het weer voor deze week. Een goede week en heel veel plezier met trainen. Blijf gezond, doe voorzichtig, hou afstand! Dan zien we elkaar snel weer in de kantine.

Kees de Lange, voorzitter.