Dutch Food Concepts

Contactpersoon Silvie Griekspoor
Adres Smederij 6
Postcode 2211 SM
Plaats Noordwijkerhout
Telefoon 0252-349617
Website info@dutchfoodconcepts.nl

 

Op zoek naar een cateraar van echte Nederlandse foodconcepten? Dutch Food Concepts verzorgt unieke cateringconcepten voor beurzen, festivals en andere evenementen.
Bij Dutch Food Concepts ben je aan het juiste adres voor de lekkerste verse stroopwafels, Nederlands hipste Poffertjesbar of het sensationeel zoete Wafelfriet en meer verrassende concepten.
Dutch Food Concepts staat voor modern ambachtelijke foodconcepten en is in Nederland dé totaalaanbieder van typisch Nederlandse foodconcepten voor de evenementenbranche. Ook buiten Nederland zijn we actief, dankzij opdrachtgevers als KLM, Schiphol, Philips en diverse ambassades en ministeries. Onze concepten stralen stuk voor stuk de ambachtelijkheid uit die past bij het product en het merk. Traditionele, Hollandse producten komen daarmee helemaal tot leven op events, beurzen, festivals en in pop-up-stores. Wij bieden totaalconcepten met liefde voor het ambacht, met liefde voor het ambacht, met als hoofdingrediënten creativiteit, pro-activiteit, flexibiliteit en volledigheid.
Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.

Zo komt u bij Dutch Food Concepts
Wij zijn telefonisch te bereiken op 0252 34 96 17 en per mail via info@dutchfoodconcepts.nl